carlo33 írta:Szeretném megkérdezni, új a hangszer, pa600, hogy hogy tudom előhívni az upper rész hangerő konzolt, és a teljes kiséret hangerő konzolt, mert hol ez hol az jön be a mixer feliratra, de még nem jöttem rá miért...
1. A sávok hangerőihez nyomd meg a főképernyő alján a "Volume" fület, ekkor átvált a hangerő potik képére.
2. Mivel egyszerre minden sáv hangereje nem látható a képernyőn, ezért a képernyő alatt lévő "TRACK SELECT" gombbal tudsz váltani a különböző sávok hangerő poti nézetei között.
carlo33 írta:Illetve még egy, a jobb kéz hangszineit hol lehet effektezni?Gondolom minden KORG-ban hasonló a menürendszer.
köszi
Az effektek intenzitásának állítása:
1. Nyomd meg a "MENU" gombot.
2. Bökj a képernyőn megjelenő "Mixer Tuning" kockára.
3. Válaszd a képernyő alján az "FX Send" fület, és az itt megjelenő potikkal tudod állítani a sávok effekt szintjeit.
4. Mivel egyszerre minden sáv nem látható a képernyőn, ezért a képernyő alatt lévő "TRACK SELECT" gombbal tudsz váltani a különböző sávok effekt poti nézetei között.
Ha másmilyen effektet szeretnél választani a sávokhoz:
1. Nyomd meg a "MENU" gombot.
2. Bökj a képernyőn megjelenő "Effekt" kockára.
3. A képernyőn megjelenő "FX A" vagy "FX B" fülre kattintva jutsz arra az effekt oldalra, ahol választhatsz más effekteket. Az "FX A" oldal a kíséret sávjaira vonatkozó effektek, az "FX B" pedig a billentyűzetsávokra vonatkozó effektek. Vagyis más effekteket használhatsz a kíséret sávokhoz, és mást a billentyűzet sávokhoz.
Nekem Pa3 van, de a Pa600 sem tér el lényegesen kezelésben.
Sok sikert!