|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Atesz0
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 35
- Hangszer: PSR1000 , 2100 , Korg pa-80 volt , most TYROS 1
- Adott köszönetek: : 35 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 26 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok. KOrg PA-80-at vettem tegnap. Mindíg yamahás voltam , hát meg kell mondjam elég nagy a különbség kezelés terén.
Sok kérdésem volna , de a lényegesek most csak ezek , a többit majd kitapasztalom.
-Hogyan tudok játék közben csak ugy hangszint váltani? Folyton betesz valami keveréket magának aztán pedig akármelyik hangszint kiválasztom ugyanugy kverve adja be.
- hogyan tudom a mikrofon hangját változtatni ugy hogy például máshogy szóljon a verse és máshogy amikor refrént éneklek?
-kijelző kontrasztot hogyan tudom beállítani?
Sok kérdésem volna , de a lényegesek most csak ezek , a többit majd kitapasztalom.
-Hogyan tudok játék közben csak ugy hangszint váltani? Folyton betesz valami keveréket magának aztán pedig akármelyik hangszint kiválasztom ugyanugy kverve adja be.
- hogyan tudom a mikrofon hangját változtatni ugy hogy például máshogy szóljon a verse és máshogy amikor refrént éneklek?
-kijelző kontrasztot hogyan tudom beállítani?
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
- Jobb oldalon található a hangszín választó gombsor, illetve két gomb, performance, és sound kiválasztására. A performance alatt komplex mentéseket találsz, jobb kéz hangjai, balkéz, hozzárendelt stílus (ha bekapcsolod) és számtalan funkció, melyeket bele ment a performance-be. Azon tól minden stílus tartalmaz 4db sts-t, melyek többnyire az odaillő hangszíneket tartalmazzák.Atesz0 írta: -Hogyan tudok játék közben csak ugy hangszint váltani? Folyton betesz valami keveréket magának aztán pedig akármelyik hangszint kiválasztom ugyanugy kverve adja be.
Ha csak egy hagot szeretnél hallani és azt válaszztani, akkor a fó oldalon jobbra megjelenik a 3 jobb kéz és 1 bal kéz sáv, a 3 jobb oldalból szépen kapcsolj ki kettőt a mellette lévő funkciógombok egyidejű benyomásával, majd nyomd meg a legfelső hang melletti funkciót, ezzel kijelölöd, hogy azt szeretnéd módosítani, választd a sound gombot jobb oldalon a performance helyett és mehet a hangok választása.
- Dugj be egy kapcsoló pedált az assignable pedal aljzatba, global módban a controllerek alatt állítsd be a pedálra a vokál ki, be kapcsolását. (természetesen, ha van benne vokál kártya, mert nem alaptartozék, hanem opció.Atesz0 írta: - hogyan tudom a mikrofon hangját változtatni ugy hogy például máshogy szóljon a verse és máshogy amikor refrént éneklek?
- Sehogy, fix, ez nem lcd, hanem egy sima háttérvilágított zsebszámológép kijelzőAtesz0 írta: -kijelző kontrasztot hogyan tudom beállítani?
Sok sikert az új hangszeredhez!
Buba
- Atesz0
- Kiemelt tag
Köszönöm szépen a segítséget.
Stílusokat mikor tudok letölteni az oldalról ? Egyfolytában azt írja hogy nincs jogosultságom , illetve használati utasítás letöltéséhez sincs jogosultságom.
Stílusokat mikor tudok letölteni az oldalról ? Egyfolytában azt írja hogy nincs jogosultságom , illetve használati utasítás letöltéséhez sincs jogosultságom.
- Bubamara
- Adminisztrátor
Amint kiemelt tag leszel. Olvasd el a szabályzatot.
topic2.html
topic2.html
Buba
- Atesz0
- Kiemelt tag
- Atesz0
- Kiemelt tag
Köszönöm, mar mególdódott. Egyébként irtam a hazai forgalmazonak mail-t, de azóta se semmi.
Honnan tudom meg hogy merevlemez illetve vocal/chorus kiegészítő van-e a szintiben?
Honnan tudom meg hogy merevlemez illetve vocal/chorus kiegészítő van-e a szintiben?
- Bubamara
- Adminisztrátor
A merevlemezt disk módban látod, választhatsz a HD és az FD között, Azonban ha frontpanellal lefelé szépen lefekteted a hangszeredet a heverőre és megfogsz egy kersztfejű csavarhózót és a hangszer fenekén lévő kb 12 x 12 cm-es kis nyílást szabaddá teszed a fedél lecsavarozásával (4db csavar) egyértelművé válik minden. Ott van a HD keret és ha van vokál kártya benne, az is bele van csavarozva a HD keretbe, ugyan is 2 szintes a keret a pa80-ban, pont a vokál/gitár kártya beszerelhetősége miatt.
Buba
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Atesz0
- Kiemelt tag
Köszi.
Hát az enyém tök üres
. Hány gigáig ismeri be a HDD-t illetve fogja formázni ha beleteszem vagy először egy pc-vel formázzam meg?
Hát az enyém tök üres
- Bubamara
- Adminisztrátor
A keret legalább benne van? Mert a pa80-ban az alaptartozék volt. A pa60-hoz kellett opcióban venni HD-val és stíluscsomaggal.
80GB-ig látja a pa80 a HD-t Manapság a legkisebb kapható IDE HD 40GB. P.M. alatt megformázhatod FAT32-re de emlékeim szerint újraformázza a pa80, mivel a direktHD mappát ő hozza létre a winyón. Utána kiveheted és USB-n egy dokkolóval fel tudod rá a dolgaidat tölteni, mert kezeli a winfos. a jó öreg i30 HD-t is kezeli, pedig az 1GB-os saját formátumot használ.
80GB-ig látja a pa80 a HD-t Manapság a legkisebb kapható IDE HD 40GB. P.M. alatt megformázhatod FAT32-re de emlékeim szerint újraformázza a pa80, mivel a direktHD mappát ő hozza létre a winyón. Utána kiveheted és USB-n egy dokkolóval fel tudod rá a dolgaidat tölteni, mert kezeli a winfos. a jó öreg i30 HD-t is kezeli, pedig az 1GB-os saját formátumot használ.
Buba