|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Attila
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Te miért vársz bérezést a munkádért ember ?
- nem lenne érdekesebb ha ingyen megcsinálnád ?
- nem lenne érdekesebb ha ingyen megcsinálnád ?
Atti
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Drága ez a szoftver, de meg kell várni az év végét. Tavaly év végén, és az idén év elején a töredékéért lehetett megvenni. Hátha lesz az idén is évvégi akció. Most már tudok róla és résen leszek.
Jó ez a program, de tényleg drága...
Jó ez a program, de tényleg drága...
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Nem mondom, hogy olcsó
viszont hasznos. Pláne annak aki használja is
Egy könyvelési program nekem is hasztalan és drága, főleg ha azt soha nem fogom futtatni a gépemen
. Természetes, hogy nem fogom megvenni.
Egy könyvelési program nekem is hasztalan és drága, főleg ha azt soha nem fogom futtatni a gépemen
Atti
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 75
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 844 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 207 alkalommal
Ma már annál hasznosabb és ezerszer értékesebb dolgokhoz hozzáférünk a neten...sokminden jogdíjas, de vannak emberek akik megosszák, vagy cserélnek valamit valamiért,még az is jobb. Lehet windows, Styleworks, lejátszók, millió dolog. 
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
-
rudessfan
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: KORG Pa500 Musikant
Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy van e lehetőség arra,hogy a midi nótát a számítógépen hangszereljem és állítsam be de úgy hogy a pa500-asom hangszíneit hasznájam? Magyarul van e olyan szoftver amvel megtudom oldani a midi személyreszabását a gépen,ahelyett hogy a hangszerem kis képernyőjét taperolnám?
Előre is köszi a választ
Azt szeretném megkérdezni hogy van e lehetőség arra,hogy a midi nótát a számítógépen hangszereljem és állítsam be de úgy hogy a pa500-asom hangszíneit hasznájam? Magyarul van e olyan szoftver amvel megtudom oldani a midi személyreszabását a gépen,ahelyett hogy a hangszerem kis képernyőjét taperolnám?
Előre is köszi a választ
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Természetesen van rá lehetőség. Ezt bármelyik sequencer program megcsinálja, max az egyedi hangszínek (nem GM) Program és Control Change utasításait kézzel kell megadnod.
De... Steinberg - Nuendo, Cubase, Apple - Logic Pro, Digidesign - Pro Tools, MOTU - Digital Performer, Cakewalk - Sonar programokhoz itt találsz okosságokat!
De... Steinberg - Nuendo, Cubase, Apple - Logic Pro, Digidesign - Pro Tools, MOTU - Digital Performer, Cakewalk - Sonar programokhoz itt találsz okosságokat!
-
rudessfan
- Újonc
Köszi Asterix! Segíts légysziAsterix írta:Természetesen van rá lehetőség. Ezt bármelyik sequencer program megcsinálja, max az egyedi hangszínek (nem GM) Program és Control Change utasításait kézzel kell megadnod.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 42
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Hello Rudesfann!
Szerintem jobban jársz, ha szerzel egy Cakewalk Sonar programot, és abban tudok segíteni. Én azt használom minden hangszeremhez, a pa500-hoz azzal dolgoztam. Olyan egyszerű, hogy minden bizonnyal menni fog. Nem kell tőle megijedni. Tulajdonképpen hozzá sem nyúlok a hangszerhez miközben készítem a midit.
Üdv.
Zoli
Szerintem jobban jársz, ha szerzel egy Cakewalk Sonar programot, és abban tudok segíteni. Én azt használom minden hangszeremhez, a pa500-hoz azzal dolgoztam. Olyan egyszerű, hogy minden bizonnyal menni fog. Nem kell tőle megijedni. Tulajdonképpen hozzá sem nyúlok a hangszerhez miközben készítem a midit.
Üdv.
Zoli
-
rudessfan
- Újonc
Köszi powersparc! Meg is van az első sarkalatos probléma
Az a helyzet hogy full hülye vagyok ehhez... Van egy szál usb kábelem... ezzel összekötöttem a hangszert meg a gépet... a progit amit ajánlottál letöltöttem de sajna nem látja a gép sztem a szintit
Nézem a használatit de azzal se vagyok előrébb