KlaviPro - 70ezer Ft. Az van.
- ennyiért már SD2-t is lehet venni
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Előfordulhat, hogy 1-2 kereskedő gratis adott más bővítményt is a hangszerrel, de csak az mp3/CDRW az élite kiépítettség.Asterix írta:zongorakártya és VIF3 nem volt benne? Én azt hittem, az is benne van ilyenkor.....
Elég sok az apénz érte ez kétségtelen, legalább is itt keleten. a németnek biztosan nem az. Én is úgy gondolom, hogy a musikant elődje a dolog.Attila írta:Azt nem értem, hogyha annyira jó ez a Golden Ent., miért nincsen a piacon ? Egyetlen demó vagy bármi........, és az ára is nagy.
Akinek zongorázni kell, a klavi a jobb választás, hiszen arra van kihegyezve, meggyőző, vastag realisztikus piano és epiano hangok.Attila írta:KlaviPro - 70ezer Ft. Az van.- ennyiért már SD2-t is lehet venni
Qgli,---Qgli--- írta: Pa 800-ba be tudok tenni egy Wav hangot, amit ment a RAM memóriába, de hogy tudok törölni Wav hangot? ( Vannak olyanok, amiket régen beraktam, de nem tudtam akkor sem törölni. Mont meg már kellene a memória )
Jók bizony. Köszönöm. Már annyi van hogy nem tudok választani.powersparc írta:Apropó, jók lettek a cintányér minták?
Itt még csak a Sampler rész jön ki. Innen hová kell menni?Yoczy írta:Belemész a hangmintánkba. Sound- Record
Én 780e forintért vettem meg a Pa1x-et CD-vel, mp3-al VIF3-al memóriával és zongorakártyával. Utána 70e forintot fizettem a vokálért. Akkoriban az volt a menete a dolognak, hogy a kereskedő amikor nagyobb tételben vásárolt a Korg cégnél, kapott ajándékba valamilyen kiegészítőt. Így ajándékként szedte össze magának a hangszerkereskedő a teljes felszereltséget, mit utána nekem jutányosan eladott. Így várnom kellett, viszont olcsóbb volt. A vokál viszont nem a Korgé így azért fizetni kellett kp...Bubamara írta:Az verte ki a biztosítékot nálam, amikor még az pa1xpro volt a zászlóshajó, hogy megvettem a legelső darabokból egyet 1.0 foscsomó systemmel, teljesen üresen, szívtam vele vagy 2 évet mire hangszer lett belőle az ára pedig 870.000.- volt + 50.000 mp3, 50.000 a latin, 35.000 vif3, 10.000.- RAM, mert akkor anyi volt az ára.
Aztán a kedvesek kiadták az élite verziót kb a 3.0 idejében benne az mp3 és a CDRW, amely akkor a maga 80.000 Ft-os árával (ez volt a legdrágább bővítő) az elérhetetlen tartozék kategóriába esett. Ja és mindezt megtetőzve egyes kereskedők 700.000.- ért adták az élite vasat.