|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Pa 600
A kolléga úgy értette, hogy a Musicant nem törhető fel. A Reset factory -val természetesen minden vissza áll eredetire, csak akkor nincs Musicant.
Sok adatot ki lehet szedni a musicant ból, de teljesen nem fog működni az eredeti frissítés nélkül.
Sok adatot ki lehet szedni a musicant ból, de teljesen nem fog működni az eredeti frissítés nélkül.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Ja, én azt hittem, hogy úgy akarod eltüntetni a hibaüzenetet, hogy megmaradjanak a musikantos betöltések.

Üdv.: Apelláta
-
vesanyi
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg Pa-600
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Nem nem vissza akartam állitani az egészet normálisan de sikerült szerencsére majd esetleg valami jó hangszineket szerzek valahonnan pláne ha élő hangszinek lesznek
ének hangok,vagy valami jó kis pad . Tényleg nektek valami érdekes hangszin a gépen most olyanra gondolok hogy mint mikor a roma számokban hoppognak (kontráznak)
na olyan nem lenne rossz szerintem .
ének hangok,vagy valami jó kis pad . Tényleg nektek valami érdekes hangszin a gépen most olyanra gondolok hogy mint mikor a roma számokban hoppognak (kontráznak)
na olyan nem lenne rossz szerintem .
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Sajnos szintetizátorra nincs nekem, csak PC -hez. A reason nevű programhoz tömérdek hanganyagom van, köztük számtalan vokál és drumkit is.
-
vesanyi
- Újonc
Jah értem amugy azok sem rosszak nekem is van a reasonban való bár mostanság nem használom . A hangszerba meg azt hiszem másfajta kell bár nem volt időm megnézni még
legalább is addig nem jutottam velem igy ez még ujdonság nekem kiaknázatlan terület no de majd eljutok addig
legalább is addig nem jutottam velem igy ez még ujdonság nekem kiaknázatlan terület no de majd eljutok addig
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Sajnos nem tudok olyan programról ami át tudná formázni a Wav vagy snd hangokat a korg nyelvére. De őszintén megmondva, a PA 600 nak is szerencsére olyan a song editorja, hogy akinek van elég ideje és türelme vele játszani, az szinte bármilyen hangot képes előállítani rajt. Nekem PL vannak benne olyan hangok, amik szinte teljesen olyanok, mint a Rolan Gaia SH01 ha nem jobb. Meglehet keverni rendesen ha elég idő van rá szánva. Tavaly decemberbe vettem a 600 -asomat, és még most is meg tud lepni néha. Mire lejár a két év gari, addigra pont kiismerem annyira amennyire kell.
-
vesanyi
- Újonc
Akkor neked már régen meg van én még most vettem kb 2 hete igaz előtte is Pa-m volt igy nem jelent teljesen uj dolgot de hát ugye mindig vannak uj dolgok funciók amiket meg kell szokni és találni
No de majd bele jövök én is mit hogyan és merre . Az biztos ha lesz valami uj hangszin padok stb.. azokat majd kipróbálom ha jók akkor fogom használni addig meg marad a várakozás.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
azt hiszem tettem fel komplett pa 600 mentést de megnézem és ha nem akkor teszek fel. abban van kb 600 stulus userdk usersong songbook annyi hogy a my settingset ne töltsd be mert nekem pàr gomb nem azt teszi ami az alap. ja és érdemes a 1.10 oprendszert feltenni tök tuti.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
Sampler nincs benne?LiveNetworkTEAM írta:Sajnos nem tudok olyan programról ami át tudná formázni a Wav vagy snd hangokat a korg nyelvére. De őszintén megmondva, a PA 600 nak is szerencsére olyan a song editorja, hogy akinek van elég ideje és türelme vele játszani, az szinte bármilyen hangot képes előállítani rajt. Nekem PL vannak benne olyan hangok, amik szinte teljesen olyanok, mint a Rolan Gaia SH01 ha nem jobb. Meglehet keverni rendesen ha elég idő van rá szánva. Tavaly decemberbe vettem a 600 -asomat, és még most is meg tud lepni néha. Mire lejár a két év gari, addigra pont kiismerem annyira amennyire kell.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal