|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- edmund
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 835 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 206 alkalommal
Re: Pa 600
Próbáltam beregisztrálni, nem sikerült. Pedig kellenének azok a stílusok.
A Pa500 Musikant stílusaiból is használok néhányat.
A Pa500 Musikant stílusaiból is használok néhányat.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Használjátok egészséggel... 
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mcmiki 2013.02.09. 10:54-kor.
Üdv. Miki!
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Gratulálok a pa600-asodhoz 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viskib 2013.02.12. 20:00-kor.
Ricsike
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
LiveNEtwork TEAM!
Szeretném pontosítani a Musicant letöltésével kapcsolatos írásodat. A segítés szól mellettem nem az okoskodás.
Ha a Musicard feltöltése után a lementést úgy csináljuk ahogy írtad,("nem backup, Media/Save--All meg pipa minden hova" ) ebben az esetben amikor válogatni akarsz ebből :
1.
a Pad részből összesen a USER1-2-3 -at menti pont azt amit nem lehet használni mivel ez a védett rész benne.
2. Hangszíneket nem menti meg kell nézni ha behívsz belőle úgy hogy vissza töltötted már az eredeti gépi backup-ot akkor az eredeti hangszíneire mutat ilyenkor.
3. Az új stílusoknál az új padokat ami a stílusokhoz van rendelve a Local-ban keresi amit ezzel az ( all) letöltéssel nem tudsz megjeleníteni mivel a localt kiüríti a backup vissza töltésekor).Musicant betöltésekor látható, hogy a LOcalt feltölti ami egyébként üres ( meg még más bankokat is feltölt)
Ahogyan én csináltam:
a musicant betöltése után az összes lakatot ( védettséget ) feloldottam így láthatóvá vált a gép minden adata.
Letöltöttem külön mindent a hangszíneket padokat stíleket dobokat...
Az új padokat ugyanis a HIT, Sequencer , és Local ba tölti .
Ha így külön van lementve minden akkor sikerül minden új adatot betölteni és innentől kezdve az új stílusok is a hozzájuk rendelt új padokkal dolgoznak. Másképpen szól így mint az előző verzióban .
üdv: István
Szeretném pontosítani a Musicant letöltésével kapcsolatos írásodat. A segítés szól mellettem nem az okoskodás.
Ha a Musicard feltöltése után a lementést úgy csináljuk ahogy írtad,("nem backup, Media/Save--All meg pipa minden hova" ) ebben az esetben amikor válogatni akarsz ebből :
1.
a Pad részből összesen a USER1-2-3 -at menti pont azt amit nem lehet használni mivel ez a védett rész benne.
2. Hangszíneket nem menti meg kell nézni ha behívsz belőle úgy hogy vissza töltötted már az eredeti gépi backup-ot akkor az eredeti hangszíneire mutat ilyenkor.
3. Az új stílusoknál az új padokat ami a stílusokhoz van rendelve a Local-ban keresi amit ezzel az ( all) letöltéssel nem tudsz megjeleníteni mivel a localt kiüríti a backup vissza töltésekor).Musicant betöltésekor látható, hogy a LOcalt feltölti ami egyébként üres ( meg még más bankokat is feltölt)
Ahogyan én csináltam:
a musicant betöltése után az összes lakatot ( védettséget ) feloldottam így láthatóvá vált a gép minden adata.
Letöltöttem külön mindent a hangszíneket padokat stíleket dobokat...
Az új padokat ugyanis a HIT, Sequencer , és Local ba tölti .
Ha így külön van lementve minden akkor sikerül minden új adatot betölteni és innentől kezdve az új stílusok is a hozzájuk rendelt új padokkal dolgoznak. Másképpen szól így mint az előző verzióban .
üdv: István
Istvan ( melodia)
- Asterix
- Globális Moderátor
A sima Pa600-ban is van már Local Pad?
Egyébként az oldalon már fent van a Pa3x Musikant stíluskészlete. Abból került válogatás a Pa600 Musikantba. Így aki azokat a stílusokat akarja használni, nyugodtan töltse be a Pa3xM-et szerintem. A hangszínek tényleg mások. De ami hangszín meg van mind a két gépben, az a megfelelő helyen is van, tehát a sorrenden nincs változtatás. Legalábbis a Pa3x és a Pa3xM ilyen szinten kompatibilis egymással... Így gondolom, ez is...
Egyébként az oldalon már fent van a Pa3x Musikant stíluskészlete. Abból került válogatás a Pa600 Musikantba. Így aki azokat a stílusokat akarja használni, nyugodtan töltse be a Pa3xM-et szerintem. A hangszínek tényleg mások. De ami hangszín meg van mind a két gépben, az a megfelelő helyen is van, tehát a sorrenden nincs változtatás. Legalábbis a Pa3x és a Pa3xM ilyen szinten kompatibilis egymással... Így gondolom, ez is...
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
A sima Pa600 ban is van Local mint írtam oda tölti be a musicant a padok nagyobb részét.
A musicant-t a P600 tulajdonosoknak a Kord.de oldalról érdemes letölteni szerintem. A pa3x -el részben kompatibilis a Pa 600 mivel a stíleket beolvassa, de az eredeti Pa600 musicant való a gépbe. Alaposabb átvizsgálás után bizonyos padok és hangszínek ( PA3x gépé ) a PA600 ban összegerjednek és képes a gép lefagyni. Igazából felesleges a PA3 musicant -ot használni szerintem mivel az eredeti PA600 musicant a levédett pár hangszín és pár pad kivételével tökéletesen illeszkedik és a gépbe való géppel és elérhető/ letölthető.
Saját véleményem a mai napon átnéztem és erre jutottam.
Üdv: István
A musicant-t a P600 tulajdonosoknak a Kord.de oldalról érdemes letölteni szerintem. A pa3x -el részben kompatibilis a Pa 600 mivel a stíleket beolvassa, de az eredeti Pa600 musicant való a gépbe. Alaposabb átvizsgálás után bizonyos padok és hangszínek ( PA3x gépé ) a PA600 ban összegerjednek és képes a gép lefagyni. Igazából felesleges a PA3 musicant -ot használni szerintem mivel az eredeti PA600 musicant a levédett pár hangszín és pár pad kivételével tökéletesen illeszkedik és a gépbe való géppel és elérhető/ letölthető.
Saját véleményem a mai napon átnéztem és erre jutottam.
Üdv: István
Istvan ( melodia)
- Asterix
- Globális Moderátor
Nem kell mindjárt megenni a másikat. Bocsánat. Csak azért kérdeztem rá a LOCAL Pad Bankra, mert nem emlékeztem rá, hogy a Pa3x-ben lett volna ilyen. Igaz, nem sokáig volt Pa3x-em, de én a Musikantnál fedeztem fel csak, hogy milyen "csodák" vannak benne.
A Pa3x Musikant stílusait pedig csak azért mertem ajánlani, mert kb 2x annyi stílus van benne, mint a Pa600-ban. A 3xM-ben elég sok padot programoztak le a SEQ mappákba is, amik nagyon jól használhatók kíséretsávként. Érdemes azt is átböngészni!
A Pa3x Musikant stílusait pedig csak azért mertem ajánlani, mert kb 2x annyi stílus van benne, mint a Pa600-ban. A 3xM-ben elég sok padot programoztak le a SEQ mappákba is, amik nagyon jól használhatók kíséretsávként. Érdemes azt is átböngészni!
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
- Asterix
- Globális Moderátor