|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- kismaxi
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: KORG Pa2x Musikant(Stick);KORG Pa700 Musikant(SD)
- Adott köszönetek: : 7 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok!
Sikerült a visszaállítás.
Aminek a legjobban örülök, hogy a PA500 songbookját sikerült átvinnem és a stílusok megfelelő user helyre töltésével, és a midik mappaszerkezetének átemelésével, működik is!
Most jön majd az eq, hangerő, velocity beállítás minden egyes stílusnál és midinél.
Egy érdekességet találtam: a songbookkal behívok egy dalt a seq1-be és elindítom, a lehalkított/mute-olt upper1 megszólal.
Ha újra lehalkítom vagy lenémítom és a seq2-be elindítok egy másik dalt újra bekapcsolja a némított upper1-et.
Csak az upper1 el van ez a gond, a másik két csatornával nem, sőt ha bekapcsolom az upper2 -3 és lower partokat azok elnémulnak az SMF indításakor.
Sikerült a visszaállítás.
Aminek a legjobban örülök, hogy a PA500 songbookját sikerült átvinnem és a stílusok megfelelő user helyre töltésével, és a midik mappaszerkezetének átemelésével, működik is!
Most jön majd az eq, hangerő, velocity beállítás minden egyes stílusnál és midinél.
Egy érdekességet találtam: a songbookkal behívok egy dalt a seq1-be és elindítom, a lehalkított/mute-olt upper1 megszólal.
Ha újra lehalkítom vagy lenémítom és a seq2-be elindítok egy másik dalt újra bekapcsolja a némított upper1-et.
Csak az upper1 el van ez a gond, a másik két csatornával nem, sőt ha bekapcsolom az upper2 -3 és lower partokat azok elnémulnak az SMF indításakor.
[font=Lucida Console]KORG PA2xPro, Audio Technica AE6100, Edirol M-10 DX, LD- System MAUI11 line array[/font]
- kismaxi
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: KORG Pa2x Musikant(Stick);KORG Pa700 Musikant(SD)
- Adott köszönetek: : 7 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
A fenti problémával kapcsolatosan lehet valami összefüggés a songbookba található sts beállítással?
[font=Lucida Console]KORG PA2xPro, Audio Technica AE6100, Edirol M-10 DX, LD- System MAUI11 line array[/font]
-
tozi71
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Korg Pa600
- Adott köszönetek: : 22 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok! Van valaki , akinek korg pa2x pro hangszere van? Vagy esetleg ismertek ilyet? Tervezek egy ilyen hangszert vásárolni és szeretnék kérdezni pár dolgot.
Esetleg tudna véleményt mondani róla?
Esetleg tudna véleményt mondani róla?
-
Tamás01
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: varranger2 Ketron Audya76
- Adott köszönetek: : 216 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 162 alkalommal
Sziasztok! Érdekelne, Korg pa500 usb csatlakozója midi küldésére illetve fogadására alkalmas-e?
-
Tamás01
- Kiemelt tag
értem, és ha csak egy songot szeretnék szerkeszteni midi file optimalízerrel akkor is át kell kapcsolnom a hangszert master keyboard-ra hogy fogadja a hangszer a midi üzeneteket? (usb-n)Gyárilag, jár a pa500-hoz driver telepítő lemez? vagy a windows rögtön felismeri és munkára kész..
-
Tamás01
- Kiemelt tag
köszönöm a segítséget, xp-t használok, ha elakadnom majd szólok 
-
Tamás01
- Kiemelt tag
Sziasztok! Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de éveken át Rolandt illetve ketront használtam. Van most nálam Korg pa500, szerintem volt már pár gazdája, és elég érdekesen szólnak a saját stílusai. Nincs hozzá,használati leírásom. Olvastam valahol, hogy a Korg saját stílusait felül lehet írni ez igaz? ha igen, hogy tudom a gyári stílusokat rendbe tenni? Anno találkoztam egy programmal, amivel Pc-n meg nyithatom a stylus-mappa tartalmát, leírnátok a program nevét? Előre is köszönöm.
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Tamás......
1) - igen, a gyári sty-eket felül lehet írni. Media - Utility - Factory sty protect - kiveszed a pipát és mehet
2) - nemcsak a sty-t, hanem a Sound, Perform., Sty, PCM, Pad-ot is ki lehet bontani pl. a PalWiever vagy a WaveXtractor progival. Mindkettőt megtalálod.
1) - igen, a gyári sty-eket felül lehet írni. Media - Utility - Factory sty protect - kiveszed a pipát és mehet
2) - nemcsak a sty-t, hanem a Sound, Perform., Sty, PCM, Pad-ot is ki lehet bontani pl. a PalWiever vagy a WaveXtractor progival. Mindkettőt megtalálod.
Atti
-
Tamás01
- Kiemelt tag
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,