|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
-
vesanyi
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg Pa-600
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Re: Pa 600
A neten is volt egy török vagy milyen nemzetiségű ő is betette az elemhez a kártyát és neki ment királyul látta a hangszer
Mod. Adatlapot csak feltöltéskor használj!
Mod. Adatlapot csak feltöltéskor használj!
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Azt nem tudom hogy az arab mit művelt hogy neki ment, de alapból, ha nem monyizott a PA600 , akkor az SD kártya mint háttér tár nem megy.vesanyi írta:A neten is volt egy török vagy milyen nemzetiségű ő is betette az elemhez a kártyát és neki ment királyul látta a hangszer
Természetesen, ha meg van véve a korg által forgalmazott SD kártya, a rajta lévő szoftverrel, akkor onnét tud Bootolni a gép, és így annak tartalmát elvileg látni.
Lásd: http://www.korg.de/produkte/keyboards-p ... erung.html
De ugye van egy kis felirat is az SD kártya ajtaján: read the user manual before opening - olvassa el a használati útmutatót a nyitás előtt
És ott leírja, hogy az a nyílás halandó emberek számára bizony csak elem csere esetén szedhető le. Gondolom az arab gyerek egy heckelt kártyát tett bele.
Plusz egy tevét ér a gépe így. Sajnos azt a foglalatot nem lehet másra használni, és nem is tervezik. Korábban beszéltem a szervizzel, hogy adjanak ötletet a kártya hely használatára, de óva intettek hogy bele legyen piszkálva. Annyit nem ér az egész.
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 932 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal
-
vesanyi
- Újonc
Adatlap
Fajl neve:
Marka:
Szeria:
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Értem rendben köszi .De szerintem elég béna megoldaás hogy ott a lehetőség és mégsem tudod használni jo hogy van pendrive de hát az meg pont hátul van ugye igy elég gáz vagy legalább tettek volna bele vagy 4 Gb belsőt akkor . Nem is hiányozna az sd kártya hamár mp3-at is lehet használni hát igy maradt az usb ezel szerint.
Fajl neve:
Marka:
Szeria:
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Értem rendben köszi .De szerintem elég béna megoldaás hogy ott a lehetőség és mégsem tudod használni jo hogy van pendrive de hát az meg pont hátul van ugye igy elég gáz vagy legalább tettek volna bele vagy 4 Gb belsőt akkor . Nem is hiányozna az sd kártya hamár mp3-at is lehet használni hát igy maradt az usb ezel szerint.
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
És vett már valaki musikant bővítést? Lehet azt másolni? Mert akkor összeállhatnánk páran, megvenni közösbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vili2105 2013.08.29. 08:58-kor.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
vesanyi
- Újonc
Moderálva: Az adatlap használata,csak csatolmány esetében használható!
Üdv: Zongorista28
Lehet most hülyeséget kérdezek de ti feltettétek az uj op rendszert vagy a 1.0-ást használjátok? Meg még egy gondolat eszembe jutott én speciel arra készültem milyen király uj hangszer és ez mostmár biztosan kezel az ékezeteket de hát sajnos szomoruan vettem észre hogy a cimekben beirt ékezeteket nem használja sőt hibának veszi igy irhattam át mégegyszer az egész műsorom cimét jó meg jártam vele
Üdv: Zongorista28
Lehet most hülyeséget kérdezek de ti feltettétek az uj op rendszert vagy a 1.0-ást használjátok? Meg még egy gondolat eszembe jutott én speciel arra készültem milyen király uj hangszer és ez mostmár biztosan kezel az ékezeteket de hát sajnos szomoruan vettem észre hogy a cimekben beirt ékezeteket nem használja sőt hibának veszi igy irhattam át mégegyszer az egész műsorom cimét jó meg jártam vele
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Én frissítettem az én gépem V 1.10 -re. Sokkal jobban tetszik mint az V 1.01 . Van pár frissebb dolog benne, ami jobban tetszik, és könnyíti a kezelését a gépnek.
A Musicant rendszerek www.korg.de
Standard V1.01
http://www.korg.de/fileadmin/_korg/_pro ... g_v100.zip
Update V1.10
http://www.korg.de/fileadmin/_korg/_pro ... g_v110.zip
A Musicant rendszerek www.korg.de
Standard V1.01
http://www.korg.de/fileadmin/_korg/_pro ... g_v100.zip
Update V1.10
http://www.korg.de/fileadmin/_korg/_pro ... g_v110.zip
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Pontos információt ők tudnak adni. support@korg.hu
Hogy pontosan hogyan is működik az SD foglalat helye azt nem tudom. Nem kötötték az orromra hogyan lehet hozzáférni.
De talán ők érthetőbben el tudják mondani mint én.
Hogy pontosan hogyan is működik az SD foglalat helye azt nem tudom. Nem kötötték az orromra hogyan lehet hozzáférni.
De talán ők érthetőbben el tudják mondani mint én.
-
vesanyi
- Újonc
Sziasztok érdeklődnék hogy van-e valakinek Korg Pa-600 ins filéfe amit a cakewalkba kell betenni hogy kitudd választani a hangszineket?