|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
kissata
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 932 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Hali bendusfa!
Ellenőrizd a pendrive-ot FAT32 fájlrendszerűre formáztad-e, mert csak azt értelmezi a PA600!
A MEDIA menüben alapból alul a KORG DISK jelenik meg itt megérintve a képernyőt,meg kell jelenjen alatta választási lehetőségként az USB is!
Üdv! Ata
Ellenőrizd a pendrive-ot FAT32 fájlrendszerűre formáztad-e, mert csak azt értelmezi a PA600!
A MEDIA menüben alapból alul a KORG DISK jelenik meg itt megérintve a képernyőt,meg kell jelenjen alatta választási lehetőségként az USB is!
Üdv! Ata
-
karesz0530
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Korg Pa500
- Kapott köszönetek: : 7 alkalommal
Sziasztok! Van egy két midim, amiben nagyon bután szól a dob, hiába állítom át, az is tompán szól. Mi lehet a megoldás??
-
Tomizene
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg PA 4x
- Adott köszönetek: : 103 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Sziasztok,
szeretném megkérdezni hogy ha el szeretnék adni egy hangszert azt itt közzé tehetem e ha nem akkor tippeket kérnék hogy hol érdemes.
Előre is köszönöm.
szeretném megkérdezni hogy ha el szeretnék adni egy hangszert azt itt közzé tehetem e ha nem akkor tippeket kérnék hogy hol érdemes.
Előre is köszönöm.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Az eladó cuccok rovatban itt is közzéteheted, de elég sok kifejezetten hirdetésekkel foglalkozó oldal is elérhető a neten. Pl. Expressz, stb...
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 49
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Szerkesztőben a Dinamikát add rá.karesz0530 írta:Sziasztok! Van egy két midim, amiben nagyon bután szól a dob, hiába állítom át, az is tompán szól. Mi lehet a megoldás??
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 49
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Tomizene írta:Sziasztok,
Előre is köszönöm.
https://www.google.hu/#q=hangszerek+Apr ... 9s&spell=1
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 325
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Hogy szól valami bután?karesz0530 írta:Van egy két midim, amiben nagyon bután szól a dob
Halkan szól, vagy dinamikai különbségek nélkül?
( Valószínűleg, aki feljátszotta az is buta volt )
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Agyvérzés!!
Egy pa600-ast használok egy fatar sl880pro-val összemidizve.
Tegnap este kipróbáltam egy új összekötési módot, mégpedig úgy, hogy a pa600at song play módba teszem, így megvan a pa-n az upper1-2-3, splitelve a lover, és még jut 16 sáv a masterkeyboardnak, csak a midi csatornát kell váltogatni rajta.
Bementem sequencer módba, beállítottam a 16 sávra 16 különböző hangszínt hangerőkkel, effektekkel cirka 2 óra alatt. Nagy megelégedettségemben próbálgattam a hangszíneket, még állítgattam egy kicsit. Gondoltam, mára ennyi, csináltam egy song save-et, bár nem volt semmi felvéve, csak a hangszínbeállításokat csináltam meg.
Erre, nagy meglepetés ért. Miután kiléptem, és betöltöttem a számot, nem jöttek vissza a hangszínek!!!!

Egy pa600-ast használok egy fatar sl880pro-val összemidizve.
Tegnap este kipróbáltam egy új összekötési módot, mégpedig úgy, hogy a pa600at song play módba teszem, így megvan a pa-n az upper1-2-3, splitelve a lover, és még jut 16 sáv a masterkeyboardnak, csak a midi csatornát kell váltogatni rajta.
Bementem sequencer módba, beállítottam a 16 sávra 16 különböző hangszínt hangerőkkel, effektekkel cirka 2 óra alatt. Nagy megelégedettségemben próbálgattam a hangszíneket, még állítgattam egy kicsit. Gondoltam, mára ennyi, csináltam egy song save-et, bár nem volt semmi felvéve, csak a hangszínbeállításokat csináltam meg.
Erre, nagy meglepetés ért. Miután kiléptem, és betöltöttem a számot, nem jöttek vissza a hangszínek!!!!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- mamfi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
- Adott köszönetek: : 326 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 350 alkalommal
Uhhh, az ilyen agyhalál! Az én laptopom képernyőjén hasonló okból van egy öklömnyi lyuk....
mamfi
[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]
[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]
-
Tomizene
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg PA 4x
- Adott köszönetek: : 103 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Köszönöm a segítséget!
Legközeleb alulra írd a hozzászólásodat. A felső rész a feltöltéseknek van fenntartva.
Köszi: Asterix
Legközeleb alulra írd a hozzászólásodat. A felső rész a feltöltéseknek van fenntartva.
Köszi: Asterix