|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
okamoto
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: KORG PA3X LE
- Adott köszönetek: : 152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 148 alkalommal
- Kapcsolat:
Korg - iPad - Tablet/Android
Sziasztok,
van egy tabletem, de sajnos nem találok semmilyen interface-t amivel össze tudnám kötni a PA800-ast és a Tabletet. Nézelődök a neten de nem találkok semmit sem. Gondolta egy naggyot és megnéztem az iPad-.eket, de ott sem találtam. Van olyan kolléga aki használja a tabletjét, iPad-ét arra, hogy a Korg szintijét vezérelje vele? (Midi filera gondolta, mint. pl. PC/Vanbasco és szól a szintin a dal.) Köszönöm a választ előre is. Üdv. oki
van egy tabletem, de sajnos nem találok semmilyen interface-t amivel össze tudnám kötni a PA800-ast és a Tabletet. Nézelődök a neten de nem találkok semmit sem. Gondolta egy naggyot és megnéztem az iPad-.eket, de ott sem találtam. Van olyan kolléga aki használja a tabletjét, iPad-ét arra, hogy a Korg szintijét vezérelje vele? (Midi filera gondolta, mint. pl. PC/Vanbasco és szól a szintin a dal.) Köszönöm a választ előre is. Üdv. oki
okamoto / A zene mindenek felett!
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Szia Oka!
Ipad alkalmazások...korgra
és amit most találtam..na ezen végképp csorgattam...
Songbookot vezérelhetem Ipaden keresztül...
és ezzel koránt sincs vége...
még egy vidi...
SZóval Ipadre van megoldás...
Készen... 
Ipad alkalmazások...korgra
és amit most találtam..na ezen végképp csorgattam...
Songbookot vezérelhetem Ipaden keresztül...
és ezzel koránt sincs vége...
még egy vidi...
SZóval Ipadre van megoldás...
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
-
okamoto
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: KORG PA3X LE
- Adott köszönetek: : 152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 148 alkalommal
- Kapcsolat:
Zsolti, neked hámyas iPad-ed van?
okamoto / A zene mindenek felett!
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
2-es 3-as...
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- 1996dani3
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: yamaha tyros 2
- Adott köszönetek: : 97 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 181 alkalommal
Sziasztok!
Van most egy korg pa 50 sd szintim.Nagyon el van állitva .HOGYAN TUDOM UJRATELEPITENI,hogy minden a régi legyen rajta ?
Van most egy korg pa 50 sd szintim.Nagyon el van állitva .HOGYAN TUDOM UJRATELEPITENI,hogy minden a régi legyen rajta ?
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Dani!
Csomagold ki ezt a fájlt, és a benne szereplő pdf mellékletben leírtak szerint telepítsd: Ez a Pa50SD rendszer helyreállító (Factory Backup) fájljait tartalmazza. Ezzel visszaállítod a gyári adatokat. Remélem a telepítés világos a leírásból, mert én csak floppys Pa50/60/80-akat telepítettem, SD kártyásat nem. Még annyit, hogy telepítés előtt a hangszeren menj bele a Disc módba. Lapozz a képernyő utolsó oldalára (Utilities2), ahol kapcsold ki a factory védelmet: Fact.Style Protect-et állítsd off-ra. Különben a gyári stílusok nem állítódnak helyre. Majd telepítés után állítsd vissza on-ra, ha nem akarod, hogy a gyári stílushelyeken lévő stíleket később véletlenül felül írd.
Hajrá!
Csomagold ki ezt a fájlt, és a benne szereplő pdf mellékletben leírtak szerint telepítsd: Ez a Pa50SD rendszer helyreállító (Factory Backup) fájljait tartalmazza. Ezzel visszaállítod a gyári adatokat. Remélem a telepítés világos a leírásból, mert én csak floppys Pa50/60/80-akat telepítettem, SD kártyásat nem. Még annyit, hogy telepítés előtt a hangszeren menj bele a Disc módba. Lapozz a képernyő utolsó oldalára (Utilities2), ahol kapcsold ki a factory védelmet: Fact.Style Protect-et állítsd off-ra. Különben a gyári stílusok nem állítódnak helyre. Majd telepítés után állítsd vissza on-ra, ha nem akarod, hogy a gyári stílushelyeken lévő stíleket később véletlenül felül írd.
Hajrá!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Üdv.: Apelláta
- peter1300
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg PA-50, Ketron Midjay Plus, Yamaha NP-V60
- Adott köszönetek: : 14 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Sziasztok! A múlthéten vettem egy Korg PA-50SD, több, mint rendben van a gép, így egy hét után nagyon meg vagyok vele elégedve. Igazából a gyári stílusai nagyon lenyűgöztek, valamint a saját hangszóróin való megszólalása, ez az előző billentyűimhez képest toronymagasan a legjobb. Viszonylag könnyen kitapasztalható a hangszer, mivel a használati utasításból semmit nem értek.
Úgy összességében nagyon hibátlan hangszer, jobb véleményem van róla, mint a közel fél milliós Ketron MidJay Plusomról......
Ui.: Esetleg meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogy lehet szoftvert frissíteni SD-n? Leszedtem a Korg oldaláról a operációs rendszert frissítő fájlt és mikor megnyitom egyből kéri a floppy lemezt, és arra akarja kiírni.
De SD-be SD kártya adható hozzá, nem floppy. Nem is értem.
Ui.: Esetleg meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogy lehet szoftvert frissíteni SD-n? Leszedtem a Korg oldaláról a operációs rendszert frissítő fájlt és mikor megnyitom egyből kéri a floppy lemezt, és arra akarja kiírni.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Szia,
Ez azért van, merta pa50 rendszert töltötted le nem a pa50sd-t
Ezt töltsd le:
Pa50SD_os_v102e.zip
Valamint ezt:
Musical Resources
Ez azért van, merta pa50 rendszert töltötted le nem a pa50sd-t
Ezt töltsd le:
Pa50SD_os_v102e.zip
Valamint ezt:
Musical Resources
Buba
- peter1300
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg PA-50, Ketron Midjay Plus, Yamaha NP-V60
- Adott köszönetek: : 14 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Köszönöm szépen Buba, sikerült, nem értem a gyártót, hogy az SD részénél miért a PA-50 op. rendszerét rakják fel......
Még egyszer köszönöm a segítséged!
Még egyszer köszönöm a segítséged!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szerintem az SD szoftver van fent. Most néztem. 
Üdv.: Apelláta