"Amikor a mennyezet repedezett"Apelláta írta:Qgli!
Már akartam kérdezni. Mikor készült ez a kép rólad? (az avatarod)
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 328
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
- ---Qgli---
- VIP
Dehát, akkor Kovács Kati neve alatt nincs ott az összes nóta, csak ami éppen abba mappába tartozik!Adames írta:Amennyiben egy előadó több stílusban is énekel, úgy annyi felé teszem a számait külön mappákba
Akkor gyakorlatilag előadónként és mappánként 1-2 dal van a nevek alatt.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Adames!
Meggyőztél, délután le is tolom a songbook gombot a pa1x-ről egy spaklival. valóban semmi szükség rá. Hiszen egy dalt be lehet másolni 20-30 mappába is és keresgélni, lassú mappa, kicsit lassú de nem Bergendi mappa, már megvacsoráztak de Bergendi mappa, nagyon bulis munkásgyászindulók mappa, lepihenek mert fáradok mappa. stb. stb A többi dalt meg ami stílusból el lehet játszani a beat csoport legelső stílusával, vagy egy reage stílussal csak le illetve fel tekerjük a tempót ha nem 4/4 akkor pedig pl 3/4 esetében a 4-re sync starttal megállunk. Eleinte szokatlan lesz a közönségnek, de belejönnek, ha van elég törköly.
))))))
Köszönjük észrevételeidet.
)))))))))))))))
Legyen szép napod.
Meggyőztél, délután le is tolom a songbook gombot a pa1x-ről egy spaklival. valóban semmi szükség rá. Hiszen egy dalt be lehet másolni 20-30 mappába is és keresgélni, lassú mappa, kicsit lassú de nem Bergendi mappa, már megvacsoráztak de Bergendi mappa, nagyon bulis munkásgyászindulók mappa, lepihenek mert fáradok mappa. stb. stb A többi dalt meg ami stílusból el lehet játszani a beat csoport legelső stílusával, vagy egy reage stílussal csak le illetve fel tekerjük a tempót ha nem 4/4 akkor pedig pl 3/4 esetében a 4-re sync starttal megállunk. Eleinte szokatlan lesz a közönségnek, de belejönnek, ha van elég törköly.
Köszönjük észrevételeidet.
Legyen szép napod.
Buba
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 121
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Buba!
Nem tudom mért kell abból gúnyt űznöd, hogy valakinek ez jön be, ez az egyszerűbb és áttekinthetőbb, valakinek meg az. Én senkit sem akartam, és nem is akarok rábeszélni se erre, se arra. Azon kívül annyira részletesen nekem sincs, mint Te tréfálkozol már vele. Két Fő könyvtárból indul ki az egész, 1. - Lassú dalok, és 2. - bulizós dalok. Ezeken belül pedig Örökzöld, Dance, Mulatós, Rock, Rock & Roll, stb. Ezek alatt szerepelnek az előadók, majd a hozzájuk tartozó dalok.
Ennyi... leírva tűnik csak talán bonyolultnak, de valójában nagyon egyszerű és áttekinthető az egész. Hangsúlyozom még egyszer, hogy NEKEM!
Stílus játéknál aláírom, és azóta én is rájöttem, hogy a Songbook a nyerőbb!
Nem tudom mért kell abból gúnyt űznöd, hogy valakinek ez jön be, ez az egyszerűbb és áttekinthetőbb, valakinek meg az. Én senkit sem akartam, és nem is akarok rábeszélni se erre, se arra. Azon kívül annyira részletesen nekem sincs, mint Te tréfálkozol már vele. Két Fő könyvtárból indul ki az egész, 1. - Lassú dalok, és 2. - bulizós dalok. Ezeken belül pedig Örökzöld, Dance, Mulatós, Rock, Rock & Roll, stb. Ezek alatt szerepelnek az előadók, majd a hozzájuk tartozó dalok.
Ennyi... leírva tűnik csak talán bonyolultnak, de valójában nagyon egyszerű és áttekinthető az egész. Hangsúlyozom még egyszer, hogy NEKEM!
Stílus játéknál aláírom, és azóta én is rájöttem, hogy a Songbook a nyerőbb!
- Adames
- Kiemelt tag
---Qgli---!
Kovács Kati lassú számai, amikre nem igazán lehet bulizni, csak lassúzni, vagy hallgatni, hogy jajj, de szép szám, azok a Lassú mappában találhatóak külön.
Kovács Kati gyorsabb, táncolhatóbb dalai pedig az örökzöld mappában lesznek.
Ha az összes dalát mondjuk egy mappába raktam volna, akkor menet közben még gondolkodnom kéne, hogy most melyik is lenne jó Tőle, hogy ne öljem meg a bulis hangulatot, vagy mondjuk ne nézzenek rám mikor épp esznek, és egy szolidabb, nem "beindulós" dalt szeretnének közben hallani.
Kovács Kati lassú számai, amikre nem igazán lehet bulizni, csak lassúzni, vagy hallgatni, hogy jajj, de szép szám, azok a Lassú mappában találhatóak külön.
Kovács Kati gyorsabb, táncolhatóbb dalai pedig az örökzöld mappában lesznek.
Ha az összes dalát mondjuk egy mappába raktam volna, akkor menet közben még gondolkodnom kéne, hogy most melyik is lenne jó Tőle, hogy ne öljem meg a bulis hangulatot, vagy mondjuk ne nézzenek rám mikor épp esznek, és egy szolidabb, nem "beindulós" dalt szeretnének közben hallani.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Kedves Attila!Adames írta:Buba!
Nem tudom mért kell abból gúnyt űznöd,
Dehogy űzök gúnyt belőle, távol álljon tőlem bárki megsértése.
Csupán viccesnek találtam hogy bkb 3 napja ugyanazokat írod le, hogy miért jó Neked hogy nem használod a songbookot.
Tiszteletben tartom a véleményedet, és első bejegyzés után is megértettem. Ha picit visszaolvasol 2-3 oldalt Te is belátod, hogy túl van spirázva a téma.
Ha félreérthető, vagy sértő voltam, elnézést kérek.
Buba
- ---Qgli---
- VIP
Ja, de én azt hittem, hogy a előadói nevek alatt az összes dala ott van.
Hát, akkor neked elég kemény könyvtárszerkezeted van... ( nekem ennyi almappát nem lát a pa 800 )
Hát, akkor neked elég kemény könyvtárszerkezeted van... ( nekem ennyi almappát nem lát a pa 800 )
- Adames
- Kiemelt tag
Buba!
Valóban nem lett volna ennyire kivesézve, ha nem kérdeznének ezzel kapcsolatban folyton, vagy ne írna meg más is a dologgal kapcsolatban a véleményét. Ez egy fórum, ráadásul ezen a topikon belülre való téma valahol úgy gondolom, és azért van a fórum, hogy nyugodtan kérdezzünk, és megírja mindenki a véleményét. Akinek egy adott téma unalmas, az meg "tovább teker."
---Qgli--- bírására válaszolva most is, hogy nekem elég erős a könyvtárszerkezetem, hát igen.....Én inkább a magam módján áttekinthetőnek tartom.
De a Pa800-asnak is kéne látni pedig minden mappát szerintem.
Na, ennyi, és akkor téma lerázva, és semmi harag, meg hasonló. Előre a Puffin lekvárral!
Valóban nem lett volna ennyire kivesézve, ha nem kérdeznének ezzel kapcsolatban folyton, vagy ne írna meg más is a dologgal kapcsolatban a véleményét. Ez egy fórum, ráadásul ezen a topikon belülre való téma valahol úgy gondolom, és azért van a fórum, hogy nyugodtan kérdezzünk, és megírja mindenki a véleményét. Akinek egy adott téma unalmas, az meg "tovább teker."
---Qgli--- bírására válaszolva most is, hogy nekem elég erős a könyvtárszerkezetem, hát igen.....Én inkább a magam módján áttekinthetőnek tartom.
De a Pa800-asnak is kéne látni pedig minden mappát szerintem.
Na, ennyi, és akkor téma lerázva, és semmi harag, meg hasonló. Előre a Puffin lekvárral!
- ---Qgli---
- VIP
Én egyszer kipróbáltam. A főkönyvtár alatt egy alkönyvtárat lát. Az alkönyvtár alatt már nem lát másik alkönyvtárat.
- Adames
- Kiemelt tag
---Qgli---!
Nem értem, hogy ez Nálad mért így van. A Pa2, de már a Pa60-as is minden mappámat látott.
Nem értem, hogy ez Nálad mért így van. A Pa2, de már a Pa60-as is minden mappámat látott.