A Pa3x előtt én sem használtam a Songbookot, többek között azért sem, mert sosem volt meg annyi ideig egy tipusú hangszer, hogy megérte volna vele ennyit dolgozni. A Pa3x Musikantnál kezdtem el először megcsinálni és tényleg fantasztikus dolog. Igaz, hogy én egyenlőre csak stílusokhoz használom és ott sem kompletten beállított dalokra, hanem stílus irányzatokra. Ugyanis egyszer ezzel, egyszer azzal a stílussal játszom ugyanazt a dalt, attól függ, hogy épp milyen hangulatom, vagy épp mi az ami tetszik. De a templomi kórushoz a dalok teljesen le vannak programozva. Nem nagyon örülne a kórus, ha más szólalna meg a fellépésen, mint amire gyakoroltak a próbán.
A szöveghez én egy 16"-os full hd-s tv-t használok. Egyik bemenetén a Korg van, a másikon a laptop. Így nincs előttem számítógép, de a távirányítóval válthatok a számítógépre. Így karaoke műsorokat is könnyebb csinálni.
Adames: igaz, hogy almappákat nem tudsz csinálni, de egy-egy dalt akár 15 almappába is betehetsz, az pedig már hasonló eredményt hoz..