Én is csak bátorítalak a kérdéseid feltevéseire. Még soha senki nem lett itt kinevetve, kivéve, ha viccet mesélt. Azért vagyunk, hogy egymásnak segítsünk. Lehet, hogy ezek a számodra "hülye" kérdések másokban is megfogalmazódnak ám.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Re: Pa 600
Szia Tizzike!
Én is csak bátorítalak a kérdéseid feltevéseire. Még soha senki nem lett itt kinevetve, kivéve, ha viccet mesélt. Azért vagyunk, hogy egymásnak segítsünk. Lehet, hogy ezek a számodra "hülye" kérdések másokban is megfogalmazódnak ám.

Üdv.: Apelláta
-
tizzike
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: korg is 50 b
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Ne kezdd Manexx...
Egyébként, a Pmx3000-ben is van ilyen funkció, a GW8-ban is van. Még nem próbáltam ki, hogy a pmx vonalkimenetét /amin már a Voice Cancel funkció aktiválva van/ beküldöm a GW-be, ott is bekapcsolom a Voice C-t és megsassolom, hogy mi lesz a vége. Úgy gondolom, hogy 1 kalap fos lesz belőle..
Viszont próbáljátok ki bakeliten!!!! Anno vagy 5 éve, 1-2 Hungária nótánál egész tisztességes eredményt tudtam produkálni, és persze játszott a Cool Edit 2000 is...
Tesla lemezjátszó+Alla Pugacsova bakelit
-tuel+3,5 stereo jack-bedug hangszer vagy pmx-Voice cancel- és láss csodát!!!!! ...néha.... 
Egyébként, a Pmx3000-ben is van ilyen funkció, a GW8-ban is van. Még nem próbáltam ki, hogy a pmx vonalkimenetét /amin már a Voice Cancel funkció aktiválva van/ beküldöm a GW-be, ott is bekapcsolom a Voice C-t és megsassolom, hogy mi lesz a vége. Úgy gondolom, hogy 1 kalap fos lesz belőle..
Viszont próbáljátok ki bakeliten!!!! Anno vagy 5 éve, 1-2 Hungária nótánál egész tisztességes eredményt tudtam produkálni, és persze játszott a Cool Edit 2000 is...
Tesla lemezjátszó+Alla Pugacsova bakelit
Picasso
-
crusoe01
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg PA600
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
SZiasztok a PA600 melyik korg típus stilusait képes olvasni, mert a style xt a pa2x-et és a pa1x-et nem képes kompatibilissé tenni. A pa2x mellett van az 500-asé is. De amikor Pa2x-re konvertáltam, akkor a gépben az usb-ről a stílusokat megnyitva (nem betöltve) a gépben lévő user 1stílusai jelentek meg, ami teljesen más mint az adott style -tartalom.
Thx!
Thx!
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 932 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal
Szia crusoe01!
KORG PA600 kompatibilitás (specifikációból kiollózva):
“i-Series": Style
“Pa series”: Style, Performance, Sound, PCM, Song, SongBook and Pad
Szerintem a "user01" helyet csak felajánlja a gép,hogy oda töltsd be a pendrive-on levő stílusokat,felülírva az eddigieket!
Közvetlenül USB-ről nem indítható stílus!
Üdv! Ata
KORG PA600 kompatibilitás (specifikációból kiollózva):
“i-Series": Style
“Pa series”: Style, Performance, Sound, PCM, Song, SongBook and Pad
Szerintem a "user01" helyet csak felajánlja a gép,hogy oda töltsd be a pendrive-on levő stílusokat,felülírva az eddigieket!
Közvetlenül USB-ről nem indítható stílus!
Üdv! Ata
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
SZIASZTOK eladtam az S900-at, VALAKI TUDNA VALAMIT MONDANI HOGYAN TUDOK KORG PA600-hoz jutni KINÉL és HOGYAN ?????

Ricsike
-
kissata
- VIP
Szép jó estét!
Minden PA600 felhasználó szíves figyelmébe ajánlom a Dynamix Pro SET.-et,abban is leginkább a dobkészleteket (Nashville,Sonor stb.),baromi jól,dinamikusan szólnak a stílusok,midik használva ezeket.Érdemes kipróbálni,senki nem fogja megbánni!
Teljes mértékben egyetértek azzal a megállapítással,miszerint a Korg-on kicsit több melóval,de marha jó hangzást lehet kihozni a midikből,nekem legalábbis bejön!
Persze szeretek is molyolni a hangszeren.Hozzáteszem a G70-en is kell rendesen tornázni,hogy igazán jól szóljanak a dalok.
Nos,akkor hajrá itt a link!
http://www.4shared.com/rar/q7q8O7jE/Dyn ... roSET.html
Üdv!Ata
Minden PA600 felhasználó szíves figyelmébe ajánlom a Dynamix Pro SET.-et,abban is leginkább a dobkészleteket (Nashville,Sonor stb.),baromi jól,dinamikusan szólnak a stílusok,midik használva ezeket.Érdemes kipróbálni,senki nem fogja megbánni!
Teljes mértékben egyetértek azzal a megállapítással,miszerint a Korg-on kicsit több melóval,de marha jó hangzást lehet kihozni a midikből,nekem legalábbis bejön!
Persze szeretek is molyolni a hangszeren.Hozzáteszem a G70-en is kell rendesen tornázni,hogy igazán jól szóljanak a dalok.
Nos,akkor hajrá itt a link!
http://www.4shared.com/rar/q7q8O7jE/Dyn ... roSET.html
Üdv!Ata
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Szia!viskib írta:SZIASZTOK eladtam az S900-at, VALAKI TUDNA VALAMIT MONDANI HOGYAN TUDOK KORG PA600-hoz jutni KINÉL és HOGYAN ?????![]()
![]()
![]()
korg.hu-n találsz telefonszámot, én ott kérdeztem, azt mondták kb. két hete, hogy van nekik, vagy a hitspace oldalán!
http://www.hs-online.com/hu/Billentyus- ... -5115.html
Szia!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
kissata
- VIP
Sziasztok!
Minden elismerésem a KORG-os román zenész kollegáknak,akik ilyet tudnak alkotni kis hazájukban,hogy már új szoftverrel vértezik fel a PA600-ast,és nyomják a saját népi hangzásukat a piacra dobott microSD kártyájukon!
Nem lehetne nálunk is valami hasonlót elkövetni,valami jó "magyarosat"?
A videón a 18.perc után láthatjuk hogyan is kell azt a kis kártyát installálni a gépen!
Üdv! Ata
Minden elismerésem a KORG-os román zenész kollegáknak,akik ilyet tudnak alkotni kis hazájukban,hogy már új szoftverrel vértezik fel a PA600-ast,és nyomják a saját népi hangzásukat a piacra dobott microSD kártyájukon!
Nem lehetne nálunk is valami hasonlót elkövetni,valami jó "magyarosat"?
A videón a 18.perc után láthatjuk hogyan is kell azt a kis kártyát installálni a gépen!
Üdv! Ata
-
crusoe01
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg PA600
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Sziasztok! csináltam magamnak egy nagyon jó overdrive gitárt a gm-ben . felül is irtam vele a gyárit. Mikor a sequencerben szerkesztek egy midit, ami behívná ezt az overdrive-ot, akkor nem úgy hozza be, ahogy beállítottam, hanem effect nélkül. Azt hogyan lehet elérni, hogy a midik az effectezett hangszert szólaltassák meg? Köszönöm! A másik meg: vannak olyan midik, amiket hiába mentek el, nem mentődnek el a változtatások.