Asterix írta:Szerintem amit én megszereztem, az mindenkinek meg van. Ugyanis én, amit használtam a Pa2x-nél (a Pa3-nál már egyenlőre nem tudom, mert annyit nem ér, hogy csak így simán felülírjam a gyári user cuccokat) egy Csámpai által eladott Pa1x-ből vettem ki. Nem találkoztam olyannal, akinek ezek a dolgok, amiket én használok, valamilyen formában ne lettek volna meg. A Te teljes műsorod is meg van (persze a régi Pa1x-es) és mégsem vitte el tőlem senki.Zeneboy írta:
De attól függetlenül én nem irigykedem senkire sem. Én is az internetről szedtem össze, más is onnan teszi.
Így van Asterix, ezért is írtam sok mindenkinek meglehet, mert jó szívű voltam! Sokszor a semmiért! Az biztos, hogy az utolsó 2 évem munkája főleg songbook -alapok- tuti nincs meg senkinek sem, mert csak ettől régebbi beállítást küldtem neked is!/Bár ha vissza emlékszel neked akkor küldtem teljes beállítást, sőt stílusokat! A PAdot, ha jól emlékszel átküldtem pár hete, így az meglehet, sok gajdolás egyenként megvan de a "zeneboy gajd hang" amit csináltam, és amiből a padot, az megint nem hiszem, hogy sok embernél forog közkézen mert azt nem osztogattam! !Bár szerintem azt is elküldtem neked... Abban volt egy saját csörgő is... Másrészt lehet sok mindenkinek láttad vagy megvan, csak nem mindenkinél működik, mert a sampler hang volt akitől kaptam ilyet és bizony hiányzott...
Az rendben van, hogy az interneten meglehet, de ha töltöttél fel a dolgaimból a pa2-re, -amit nem csak itt más fórumon és személyesen is említettél- akkor azt most boldogan toltad tovább... EZ nem irigység kérdése, hanem a befektetett munka értékének a megőrzése, ami másnak semmit nem jelent..Könnyen jött könnyen megy!! De te magad írtad le beteszed a pa3ba mert úgy is jól szól az alap! Én meg van amivel küzdök fél órát is, mire azt mondom talán most elfogadható...
Nekem konkrétan ebből lett elegem, hogy segítek és viszonzásul ennyit kértem ne osztogassak, és ezt sem tudta-tisztelet a kivételnek pár ember betartani! ! De tudok olyat aki pénzért adta akár benne az én dolgomat is! Pontosan ezért vigyázok, hogy a pa3-al még egyszer nem követem el ezt a hibát! Olyannak adok aki valóban használható dolgot ad vissza!
Üdv: zeneboy