|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Istvan
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok ! P4a 4x be szeretnék háttérzenét betenni, hogy szünetbven folyamatosan lejátsza. Nem tudom mi a megoldás, hogy a számok egymás után folyamatosan játszódnak.Előre is köszönöm a részletes megoldást. Üdvözlettel: István
Istvan ( melodia)
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 327
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2459 alkalommal
JukeBox?
Ha egy könyvtárba rakod, akkor folyamatos lejátszás is van gondolom, legalábbis a pa3-ban még volt. ( Play All néven )
Ha egy könyvtárba rakod, akkor folyamatos lejátszás is van gondolom, legalábbis a pa3-ban még volt. ( Play All néven )
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 261
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
- Kapcsolat:
Igy van.
Pa4x-ig bezárólag ugyanugy van a PlayAll (Jukebox) ami menthető is azott könyvtárba, ahol a zenék is vannak! (Csak Player 1 oldalon működik)
Pa5x-ben már máshogy van, messze több a lehetőség, bármilyen mappákból lehet egy JBK fájlba alkalmazni zenei fájlokat (nem kell egy mappán belül lenniük),
az utána készült JBK fájl is bárhol lehet, valamint mindkét Player tudja a szolgáltatást!
Pa4x-ig bezárólag ugyanugy van a PlayAll (Jukebox) ami menthető is azott könyvtárba, ahol a zenék is vannak! (Csak Player 1 oldalon működik)
Pa5x-ben már máshogy van, messze több a lehetőség, bármilyen mappákból lehet egy JBK fájlba alkalmazni zenei fájlokat (nem kell egy mappán belül lenniük),
az utána készült JBK fájl is bárhol lehet, valamint mindkét Player tudja a szolgáltatást!
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok !
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen a Play ALL a megoldás.
Mégegyszer köszönöm a gyors segítséget.
Üdv: István
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen a Play ALL a megoldás.
Mégegyszer köszönöm a gyors segítséget.
Üdv: István
Istvan ( melodia)
-
papuska56
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Fender Jazz bassz, fender preci, Korg Pa600 szinti
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
Sziasztok! Nemrég vásároltam Korg Pa600 -at, igaz alapvetően basszeros vagyok.
Basszus ügyben szeretnék segitséget kérni, a basszus hangok között nem igen találok preci jellegű hangot.
Az egyetlen Jazz bass sound valahogy nem az igazi.
Igazából a PA600 basszus hangjai közül szeretnék feljavitani valamelyiket igazi preckó hangra.
Ahogy néztem elég nehéz a gyári hangokat javitani, ehhez kérném a segitségeteket.
Előre is köszönöm: István
Basszus ügyben szeretnék segitséget kérni, a basszus hangok között nem igen találok preci jellegű hangot.
Az egyetlen Jazz bass sound valahogy nem az igazi.
Igazából a PA600 basszus hangjai közül szeretnék feljavitani valamelyiket igazi preckó hangra.
Ahogy néztem elég nehéz a gyári hangokat javitani, ehhez kérném a segitségeteket.
Előre is köszönöm: István
- ---Qgli---
- VIP
Ne kínlódj vele! Én évek óta próbálok jó basszushangot kihozni, de sajnos nem lehet. Ha szar a mintavételezés, el van effektezve, meg vágva, meg mittudomén milyen szűrők rajta, akkor annak már vége van. Erre akkor jöttem rá, amikor meghallottam a Ketron basszushangjait, mert az mindenféle állítgatás nélkül jobban szól, mint a korg!
-
jozsika81
- Újonc
- Kapott köszönetek: : 42 alkalommal
Sziasztok.
Ha valaki tudna segíteni magyon megköszönném!
Korg pa4xpro mikrofon effekt potméter pontos típusát esetleg tudna valaki?sürgős cseréhez keresném, de a hangszerviz szinten egész augusztusban szabadságon van es őszintén szólva kicsit irreálisan drágának találom 14 ezerért!
Annyit sikerült eddig kideriteni hogy 10k ohm potméter kell.
De hogy linearis vagy logaritmus, 16mm vagy 18mm,digitális vagy anolog, A vagy B az eddig nem derült ki.
Előre is köszönöm ha tud valaki segiteni!
Ha valaki tudna segíteni magyon megköszönném!
Korg pa4xpro mikrofon effekt potméter pontos típusát esetleg tudna valaki?sürgős cseréhez keresném, de a hangszerviz szinten egész augusztusban szabadságon van es őszintén szólva kicsit irreálisan drágának találom 14 ezerért!
Annyit sikerült eddig kideriteni hogy 10k ohm potméter kell.
De hogy linearis vagy logaritmus, 16mm vagy 18mm,digitális vagy anolog, A vagy B az eddig nem derült ki.
Előre is köszönöm ha tud valaki segiteni!
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 261
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
- Kapcsolat:
-
Bishop76
- Újonc
- Hangszer: Korg PA 600
Sziasztok! Hogy lehet a Korg PA 600-al betölteni a MIDI fájlokat pendrive-ról? 2 pendrive-al próbáltam,egy Sandisk-el és egy Kingston-al,az egyik 32 Gb-os FAT32-re formázva,a másik pedig két részre osztott,16 gb-os,és 40 GB-os FAT32-es szektorú,a 16 gb-os partícióra másoltam(másra nem is lehet).A Media gombot mikor megnyomom,és kiválasztom a MIDI mappát,tök üres,nem tölt be semmit.De a sty fájlokat betölti.2 napja vettem a szintetizátort.
- ---Qgli---
- VIP
Ha mappát látja, akkor a file-okat is látnia kellene, tehát szerintem nem a pendrive-al van baj, hanem inkább a fileformátummal.