Bocsi ,igazad van a pa 3-nál a vokál removernél kelll a bal szélére húzni a fadert. a bekapcsolásnál középen kell legyen. Így igaz!mentosattila írta:A gepkonyv azt irja, hogy bekapcsolaskor mindig legyen kozepen a potmet. Legalabbis a 2x pro-e, a pa 800-e, az 1x -e is. Akkor fog egyforman szolni a ket oldal.
Ha a 3-asnal nem igy van, az biza hiba. (es meg sok mas is)
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
zenetibi
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 3X
- Adott köszönetek: : 29 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 84 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 464
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Nálam akkor is a bekapcsolás előtti balra húzás oldotta meg a problémát.
A középállással való bekapcsolás nem segített. Először én is így próbáltam.
A vocal removerről én is tudtam.
Ne sziasztok, én lelépek!
A vocal removerről én is tudtam.
Ne sziasztok, én lelépek!
Üdv.: Apelláta
-
zenetibi
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 3X
- Adott köszönetek: : 29 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 84 alkalommal
Idézet törölve. buba
Sajnos nem vagyok tapasztalt a témában, mert én nem használok midit, sem mp3-at
Sajnos nem vagyok tapasztalt a témában, mert én nem használok midit, sem mp3-at
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 150
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Üdv.
Tud valaki valamit a KORG Pa3X magyarnyelvű használatijáról?Mikor adják ki?
Tud valaki valamit a KORG Pa3X magyarnyelvű használatijáról?Mikor adják ki?
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Idézet törölve. buba
Soha az életben. Ebben a hónapban új op. rendszer jön, új angol nyelvű használtaival. Akkor minek bohóckodunk majd a régi magyarral valamikor őszre talán...

Soha az életben. Ebben a hónapban új op. rendszer jön, új angol nyelvű használtaival. Akkor minek bohóckodunk majd a régi magyarral valamikor őszre talán...
- marton1974
- VIP
Idézet törölve. buba
Az is igaz.De azért ez szégyen hogy kifizetsz a hangszerért egy kisebb vagyont és nincs hozzá magyarnyelvű használati.
Ami a 2x-hez is megjelent magyarnyelvű abból is egy jó pár dolog hiányzott.
Lehet hogy ha az ember elvinné lefordítattni az angol nyelvű használatiját,hamarabb lenne.De az meg sajnos egy vagyonba kerülne...
Sok dolog hasonló a 2x-hez de azért van egy pár új dolog a 3-asban amihez jó lenne egy magyar használati.Nem kéne a netről innen-onnan összevadászgatni...
Meg szerintem egy forgalmazónak ez alap lenne,hogy az országa nyelvére lefordíttatja a gépkönyvet.
De lehet hogy csak nekünk nagyok az elvárásaink 800 ezerért...
Rájöttem!!!Szerintem így ösztönzik az embereket,hogy tanuljanak idegen nyelveket!!!
Az is igaz.De azért ez szégyen hogy kifizetsz a hangszerért egy kisebb vagyont és nincs hozzá magyarnyelvű használati.
Ami a 2x-hez is megjelent magyarnyelvű abból is egy jó pár dolog hiányzott.
Lehet hogy ha az ember elvinné lefordítattni az angol nyelvű használatiját,hamarabb lenne.De az meg sajnos egy vagyonba kerülne...
Sok dolog hasonló a 2x-hez de azért van egy pár új dolog a 3-asban amihez jó lenne egy magyar használati.Nem kéne a netről innen-onnan összevadászgatni...
Meg szerintem egy forgalmazónak ez alap lenne,hogy az országa nyelvére lefordíttatja a gépkönyvet.
De lehet hogy csak nekünk nagyok az elvárásaink 800 ezerért...
Rájöttem!!!Szerintem így ösztönzik az embereket,hogy tanuljanak idegen nyelveket!!!
- Asterix
- Globális Moderátor
Én mondtam még az elején Macinak, hogy adja ide azt a fájlt, amiben ő kicserélgeti az angol szöveget magyarra, én sokkal hamarabb megcsinálom. A húgom angol tanár amerikában kb 15 éve, a férje amerikai zenész ember. Csak össze tudtak volna hozni egy fordítást, de nem kaptam meg azt a fájlt. Ha az meg lenne, akkor megoldható lenne.
Egyébként a Pa2x használatijában egy csomó hülyeség van. Átültették azt is egy részét a Pa1x-ből, csakhogy ebbe már nem lehet tenni annyi bővítményt, mint a Pa1-be és többször hivatkozik a Pa2x gépkönyve olyan dolgokra, ami csak a Pa1x-nek volt része...
Egyébként a Pa2x használatijában egy csomó hülyeség van. Átültették azt is egy részét a Pa1x-ből, csakhogy ebbe már nem lehet tenni annyi bővítményt, mint a Pa1-be és többször hivatkozik a Pa2x gépkönyve olyan dolgokra, ami csak a Pa1x-nek volt része...
- marton1974
- VIP
Idézet törölve. buba
És ha az angol nyelvű használatiját elküldenéd a hugodnak?Szerintem abban is meg lehetne csinálni,hogy az angol szöveget lefordítaná,és odaírná.Az ábrák adottak,csak a szöveget kéne kicserélni.
Csinálná egy korrekt magyarnyelvűt.Szerintem ha még 8-10 ezerért árulnád akkor is jó vagy!Rá kéne állni...mert szerintem egyre többen fognak 3x-et venni...
És ha az angol nyelvű használatiját elküldenéd a hugodnak?Szerintem abban is meg lehetne csinálni,hogy az angol szöveget lefordítaná,és odaírná.Az ábrák adottak,csak a szöveget kéne kicserélni.
Csinálná egy korrekt magyarnyelvűt.Szerintem ha még 8-10 ezerért árulnád akkor is jó vagy!Rá kéne állni...mert szerintem egyre többen fognak 3x-et venni...
- Asterix
- Globális Moderátor
Idézet törölve. buba
A pdf-be nem tudunk beleírni. Az a fájl kell, ami Macinál van, ami szerkeszthető. Ha az meglenne, akkor rövid időn belül lefordítanák, de sajnos nincs meg...
A pdf-be nem tudunk beleírni. Az a fájl kell, ami Macinál van, ami szerkeszthető. Ha az meglenne, akkor rövid időn belül lefordítanák, de sajnos nincs meg...
- marton1974
- VIP
Idézet törölve. buba
Megoldódott a probléma!!!Ezzel a programmal lehet pdf fájlokat szerkeszteni.

Ki kell jelölni a szöveget amit szerkeszteni akarunk majd kitörölni és a lefordított magyar szöveget beleírni!Az ábrákat is benne hagyja.
Most már csak egy jó fordító kell!
Mit mondjak azért nem is olyan egyszerű ez...
Megoldódott a probléma!!!Ezzel a programmal lehet pdf fájlokat szerkeszteni.
Ki kell jelölni a szöveget amit szerkeszteni akarunk majd kitörölni és a lefordított magyar szöveget beleírni!Az ábrákat is benne hagyja.
Most már csak egy jó fordító kell!
Mit mondjak azért nem is olyan egyszerű ez...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.