Asterix írta:
Ha a Tyros 1 neked dögös, akkor nem tudom, mit fogsz mondani a 9000pro-ra. Fényévekkel veri a Tyros1 színvonalát.
Hát ne haragudj meg Asterix de ezzel teljesen nem értek egyet. Én épp fordítva hallom ezeket a dolgokat.
"Dögös"? Mit az hogy dögös? Nem is olyan régen hangszereltem számokat 9000 pro-ra. Ha azt érted rajta, hogy egy fénytelen matt valami akkor rendben van a dolog. Annyi közép és magas eq kellet használnom, hogy legyen fénye, hogy már túlzás is egy kicsit. Attól függetlenül egy komoly vasdarab de számomra nem több. Sem szolgáltatásban sem kezelhetőségben messze alul marad a tyroshoz képest ( de ezt írtad is). Azért nem is megyek bele ebbe a dologba. A tyros1 az egy az egybe megkapta ugyan azt a hangszín készletet mint ami a 9000 pro-ban benne van, sőt 48 megával többet is. És akkor még is rosszabbul vették fel a hang mintákat? Vagy miért szól "dögösebben" a 9000pro? Nekem a válasz rém egyszerű nem szól dögösebben csak a tyros1 hangszínei sokkal részlet gazdagabbak.
Valaki ha mutat egyetlen egy olyan hangszínt a mi jobban szól a 9000-ben mint a tyrosban akkor leveszem a nem létező kalapomat.
Üdv Malkó