|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
-
ibanezfan
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 29
- Hangszer: korg pa600, korg ps60, ibanez rg1570
- Adott köszönetek: : 14 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 68 alkalommal
Re: Pa 600
pontosítva: grand piano rx mfx1 send 50 amount: 60:40 mfx2 send 50 amount 50:50 bright piano rx mfx1 send 50 amount 40:60 mfx2 send 50 amount 50:50 nekem így tetszett..
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
[quote="ibanezfan"]A belső:
A látvány sokkoló.
Mitől szól? Már tényleg csak azért van doboza ezeknek a hangszereknek, hogy valami fizikailag megfogható dolgot is adjanak a pénzért ne a csak szoftot.
A látvány sokkoló.
Mitől szól? Már tényleg csak azért van doboza ezeknek a hangszereknek, hogy valami fizikailag megfogható dolgot is adjanak a pénzért ne a csak szoftot.
Buba
-
tozi71
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg Pa600
- Adott köszönetek: : 22 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia! Mit vettél észre, mi változott, mi lett jobb a frissités után?ibanezfan írta:Megcsináltam a szoftfrissítést,.
Érdemes megcsinálni? Nyilván egy ALL SAVE után , hogy ne járjak úgy mint te.
Üdv.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Alap szoftver 1.0 Amiben más az 1.1
Átnevezhető, másolható, és törölhető a Favorit és User bankok tartalma, ez a hangokra ia vonatkozik.
A Song Book Megjelenítését, listázását kilépés után megtartja, így nem kell mindig név szerint sorba rendezést alkalmazni.
A Padok nem csak egyszerre kapcsolhatóak ki, hanem még egyszer megnyomva az adott pad gomb, kikapcsolja és csak azt. Eddig csak egyben lehetett kikapcsolni a STOP gombbal.
Hirtelen nem jut más az eszembe bővebb infó http://www.korgpa.com/images/stories/sw ... (EFGI).pdf
Átnevezhető, másolható, és törölhető a Favorit és User bankok tartalma, ez a hangokra ia vonatkozik.
A Song Book Megjelenítését, listázását kilépés után megtartja, így nem kell mindig név szerint sorba rendezést alkalmazni.
A Padok nem csak egyszerre kapcsolhatóak ki, hanem még egyszer megnyomva az adott pad gomb, kikapcsolja és csak azt. Eddig csak egyben lehetett kikapcsolni a STOP gombbal.
Hirtelen nem jut más az eszembe bővebb infó http://www.korgpa.com/images/stories/sw ... (EFGI).pdf
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Ez nem igaz. Eddig is ki lehetett kapcsolni egyesével a padokat minden Korg Pax hangszeren. A STOP gomb mellé az adott pad gombját egyszerre nyomva csak az adott pad kapcsol ki, a többi működik tovább.LiveNetworkTEAM írta:Eddig csak egyben lehetett kikapcsolni a STOP gombbal.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Megesik, úgy nem próbáltam most viszont elég csak az adott PAD gombot megnyomni. Nem kell a kétujjas megoldás.
Amit viszont még mindig hiányolok, az a FILL gombok külön kivezetése. Tudom hogy az AUTO FILL és a variáció gombokat egyszerre megnyomva beadja az adott FILL -t, de ez szintén nem One Touch. A PA2 és a PA50 ilyen és az tetszett is benne.
Amit viszont még mindig hiányolok, az a FILL gombok külön kivezetése. Tudom hogy az AUTO FILL és a variáció gombokat egyszerre megnyomva beadja az adott FILL -t, de ez szintén nem One Touch. A PA2 és a PA50 ilyen és az tetszett is benne.
- mamfi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
- Adott köszönetek: : 326 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 350 alkalommal
Egy megvalósult projekt!!!!
Mondjuk, ebben a formában biztos verhetetlen a pa 600, ne adj isten valami korrekt áron......

Mondjuk, ebben a formában biztos verhetetlen a pa 600, ne adj isten valami korrekt áron......
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
mamfi
[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]
[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]
-
ibanezfan
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 29
- Hangszer: korg pa600, korg ps60, ibanez rg1570
- Adott köszönetek: : 14 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 68 alkalommal
re tozi71:
Ha jól vettem észre más is változott. Pld. plusz két zongora hang, minden hangbankot nem néztem át, de átrendezett a sorrenden is, és érdekes módon egy-két hangzás után most nincs ott a dnc végződés, pl. jimmy organ és natural nylon után. Nem tudom "butított-e" ezeken azért nincs utána a dnc? Amúgy a frissítés mellé van részletes leírás is 4 nyelven, a magyar nyelvet teljesen véletlenül lefelejtették:-) Még a menü bővült itt-ott és egyszerübben szerkesztheted át a gyári preseteket.
Ha jól vettem észre más is változott. Pld. plusz két zongora hang, minden hangbankot nem néztem át, de átrendezett a sorrenden is, és érdekes módon egy-két hangzás után most nincs ott a dnc végződés, pl. jimmy organ és natural nylon után. Nem tudom "butított-e" ezeken azért nincs utána a dnc? Amúgy a frissítés mellé van részletes leírás is 4 nyelven, a magyar nyelvet teljesen véletlenül lefelejtették:-) Még a menü bővült itt-ott és egyszerübben szerkesztheted át a gyári preseteket.
-
vesanyi
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg Pa-600
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Sziasztok !
Érdeklődnék valaki vett már fel midit a pa-600 -on lejátszva ? Én próbáltam igaz egy laptoppal vettem fel de hát elég fura lett olyan uszkálós .
Érdeklődnék valaki vett már fel midit a pa-600 -on lejátszva ? Én próbáltam igaz egy laptoppal vettem fel de hát elég fura lett olyan uszkálós .
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Ezt rossz midifájl hangszerelés, vagy gyenge PC hangkártya, esetleg a felvételhez használt szoftver rossz beállítása okozhatja. Ha ugyan az a midi a hangszer saját hangszóróján, és a kimenetekre dugott külső PA cuccon jól szól, akkor a 2. és 3. eset valamelyike lehet.
Üdv.: Apelláta