- jól tetted, hogy leírtad
- amúgy láthatod nem is feltételeztem a roszszándékot
Roszszándék - helyes így ?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Tökéletesen igazatok van a témában. Szerintem kicsit eltájoltam magam a hétvégén az ügyben. A jkb lista van az 1 playerre bízva, azt nem kezeli a 2. Az mp3 esetében azzal kevertem be magamnak, hogy csak egy player játssza egy időben. No de az pa1-ben nem dual az mp3.vigo01 írta: Pa1x is játsza.
A közönség jelentős része elkönyvelte magának, hogy szinte minden playback.mentosattila írta:Az voszont nagyon bosszant amikor odaszól valaki, hogy tedd vissza ezt vagy azt a számot, vagy benne van-e ez vagy az a szám , vagy keresd meg azt hogy......
Ilyen esetben az a baj, hogy lefogsz egy akkordot és amikor elengeded, akkor is szól tovább a kíséret, tehát nem csinálsz semmit és a gép magától játszik! Teljesen mindegy, hogy midit használsz vagy sem. Ha elindítod a stílust és mindkét kézzel elengeded, akkor is szól, tehát nem te játszol, hanem a gép - így fogják fel az emberek.Mcmiki írta:mondom, tiszteletes úr tessék feljönni a szinpadra a billentyühöz és ha talál rajta egy negativot is, akkor magának adom a billentyüt.