|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg stílusok, hangszínek - Kérések
Moderátor: Moderátorok
- Adames
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 21
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Kérések
Biztos akad ilyen vállalkozó Gabi!
de akkor nekem is szólj, és megyek! 
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Qgli!
Hova vihetem?
És ha tetszeni fog, nálad is hagyom őket.
...nekem még úgy is két szett van a garázsomba belőle.

Adames, a kommunizmus világnapja alkalmából te is kapsz egyet.

Hova vihetem?
És ha tetszeni fog, nálad is hagyom őket.
...nekem még úgy is két szett van a garázsomba belőle.
Adames, a kommunizmus világnapja alkalmából te is kapsz egyet.
Üdv.: Apelláta
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 21
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Kedves Manex!
Küldtem egy üzenetet, kérlek olvasd el, értelmezd a tartalmát és fogadd meg kérlek!
Amennyiben nem, úgy valóban szegényebbek leszünk, csak egy regisztrált fórumtárssal...
Köszönöm!
Üdv: Zeneboy
Küldtem egy üzenetet, kérlek olvasd el, értelmezd a tartalmát és fogadd meg kérlek!
Amennyiben nem, úgy valóban szegényebbek leszünk, csak egy regisztrált fórumtárssal...
Köszönöm!
Üdv: Zeneboy
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Manexx: ez nem egy fájletöltő oldal, hanem egy fórum!: ahol a barátok osztogatnak meg egy mással dolgokat és nem az az oldal ahol idegenek kéregetnek és megadatik kb ez a lényeg!!! ha még eddig nem esett volna le. Az új tagokat meg nem csak a fórumszabályzat teljesítésével hanem HOZZÁÁLÁSÁVAL, és SEGÍTŐKÉSZGÉGÉVEL mérik!!!
nem szimplán 10-hozzá szólással az csak a belépő jegy azt még be is kell váltani, amit ahogyan elnézek nem nagyon sikerül
hidd el nem mi vagyunk szőrös markúak csak te álssz rosszul az egyész dologhoz. 
nem szimplán 10-hozzá szólással az csak a belépő jegy azt még be is kell váltani, amit ahogyan elnézek nem nagyon sikerül
Ricsike
-
HunHyper
- VIP
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Ricsike, hagyd... Én küldök neki stílusokat...
Manexx, írd meg PÜ-ben, hogy hová küldjem...
Üdv: HunHyper
Uí: Csak, hogy nehogy azt mondd, hogy a hozzáállásunkkal baj van...
Manexx, írd meg PÜ-ben, hogy hová küldjem...
Üdv: HunHyper
Uí: Csak, hogy nehogy azt mondd, hogy a hozzáállásunkkal baj van...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Akkor csak még elégedettebb lesz magával... Volt lehetősége változtatni a stílusán, én most már azon is rajta vagyok, hogy ha visszajön IP cím alapján is eltiltsam innen! Az ilyen hozzáállású embereknek ajánlom görcsöljön a hangszere felett 10 órát pár napig és majd megtanulja értékelni a dolgokat!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- viskib
- VIP
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
így van! nem azért szenvedünk a sok beállítással stílusokkatl hogy akárki letöltse hanem hogy mint zenész barátok egymással megosszuk!
Ricsike
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések II
Üdv mindenkinek...
Egy nagyon szokatlan kérésem lenne..
Próbálgatok modern stílusokat szerkeszteni a PA600 -as gépemen, márt segítségül hívtam két nagyon jó PC programomat is, Cakewalk és Reason ... De sajnos sosem jön össze szépre jóra olyanra amit elfogadnék. A hangszeren pedig egyenesen képtelenség kezdő zenésznek stílust gyártani. Szóval a kérésem az lenne, ha valakinek elég elszántsága van és annyira ki akarna velem szúrni, akkor tudna szerkeszteni valami stílust? Főleg Trance és Disco ... De abban is benne vagyok ha megtanít rá valaki mert én márt megőszültem a próbálkozásban...
Tudom hogy ez egyéni bénaság, és taplóság ilyeneket kérni...
Olyasmi stílusok kellenének mint pl: Groove House - Szatmári .. Szóval az a pörgősebb fajta.
Köszi előre is minden hasznos infót esetleg stílust. De főleg az infókat..
Egy nagyon szokatlan kérésem lenne..
Próbálgatok modern stílusokat szerkeszteni a PA600 -as gépemen, márt segítségül hívtam két nagyon jó PC programomat is, Cakewalk és Reason ... De sajnos sosem jön össze szépre jóra olyanra amit elfogadnék. A hangszeren pedig egyenesen képtelenség kezdő zenésznek stílust gyártani. Szóval a kérésem az lenne, ha valakinek elég elszántsága van és annyira ki akarna velem szúrni, akkor tudna szerkeszteni valami stílust? Főleg Trance és Disco ... De abban is benne vagyok ha megtanít rá valaki mert én márt megőszültem a próbálkozásban...
Tudom hogy ez egyéni bénaság, és taplóság ilyeneket kérni...
Olyasmi stílusok kellenének mint pl: Groove House - Szatmári .. Szóval az a pörgősebb fajta.
Köszi előre is minden hasznos infót esetleg stílust. De főleg az infókat..
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések II
Szia!LiveNetworkTEAM írta: Olyasmi stílusok kellenének mint pl: Groove House - Szatmári .. Szóval az a pörgősebb fajta.
Szerintem,nagyon kevés esélyed van rá,hogy találj,én is probáltam Rolandra, gyárilag nagyon kevés ilyen stilus van és azok sem megfeleföek, viszont aki készit magának a a nulláról,az nem fogja megosztani veled is mert annyi munkával jár egy jó stilus elkészitése,hogy azt ritka aki tovább adja. A másik meg az,hogy kevesen használnak ilyen stilusokat,nem játszanak ilyesmiket,igy nincs is igény rá,hogy ilyen stilust tartsanak.
Én is annyit keresgéltem Dj Szatmárihoz hasonló stilusokat,de a mai napig nem sikerült,pedig felénk nagyon kérik a bulikban az ilyesmit a fiatalok!
Üdv. Miki!